معرفی چند اپلیکیشن برای یادگیری موسیقی

اپلیکیشن نوازندگی

شاید شما نیز در فکر یادگیری موسیقی در منزل به‌صورت خودآموز باشید. امروزه دستیابی به این خواسته، به‌لطف تکنولوژی به‌سادگی ممکن می‌شود. برای شروع، یوتیوب یک رسانه‌ی ایده‌آل است که برای استفاده از ویدیوهای آموزشی آن از پرداخت پول معاف هستید. علاوه‌بر این، اپلیکیشن‌های بی‌شماری هستند که یادگیری موسیقی را برای شما ممکن می‌سازند که در ادامه به تعدادی از آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

Garageband

این اپلیکیشن بیشتر مناسب گوشی‌های آیفون و دستگاه‌های شرکت اپل است. شما می‌توانید با این اپلیکیشن، موسیقی را در دستگاه خود ضبط کنید. این برنامه به‌صورت مجازی یک ساز در اختیار شما قرار می‌دهد که همیشه همراهتان خواهد بود. Garageband مناسب وقتی است که می‌خواهید در مدت‌زمانی کوتاه و در زمانی که منزل نیستید تمرین کنید.

اپلیکیشن یادگیری موسیقی

Simply piano (رایگان)

شما می‌توانید گوشی آیفون یا آی‌پد خود را با پیانو یا کی‌برد تنظیم و شروع به نواختن پیانو کنید. Simply Piano فورا بازخورد نوازندگی‌تان را به شما می‌دهد. علاوه بر این، شامل تمرین‌های پنج‌دقیقه‌ای و نکته‌ها و توصیه‌هایی برای نوازندگی‌ است و همچنین نواختن آهنگ‌های سرگرم‌کننده‌ی فراوانی را به شما می‌آموزد.

اپلیکیشن آموزش نوازندگی

Yousician

با استفاده از این برنامه می‌توانید نواختن پیانو، گیتار، گیتارباس و یوکلله را یاد بگیرید. این اپلیکیشن شامل ویدئوهای آموزشی گام‌به‌گام است که از اصول اولیه تا تکنیک‌های پیشرفته را آموزش می‌دهد. علاوه بر این، بیش از ۱۵۰۰ تمرین و تکلیف دارد و همچنین درس‌هایی تخصصی در خصوص تئوری موسیقی دارد.

Uberchord

Uberchord برای شما نقش یک معلم خصوصی گیتار را ایفا می‌کند. به ساز زدن شما گوش می‌کند، خود را با نیازهای شما هماهنگ می‌کند و نکته‌هایی مخصوص شخص خودتان به شما می‌گوید. این برنامه همه‌ی تکنیک‌های لازم برای نواختن قطعه‌های معروف را به شما یاد می‌دهد. هر هفته یک محتوای جدید ارائه می‌دهد و در کنار آن یک آموزگار ترانه دارد که آهنگ‌های خاص را به شما آموزش می‌دهد.

Sing True

اگر به‌دنبال آواز خواندن با لحنی بدون نقص هستید این اپلیکیشن مخصوص شما است. بیش از سی تمرین (تعاملی) به شما ارائه می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید صدای خود را پرورش دهید و به‌سادگی و با اعتمادبه‌نفس آواز بخوانید.

اپلیکیشن آموزش آواز

Voice training

امکاناتی مشابه اپلیکیشن sing true دارد. با این تفاوت که دقیق‌تر است و جزئیات بیشتری دارد. مشخص می‌کند که باید کدام نت را بخوانید و همچنین زیروبمی آوازی را که می‌خوانید مشخص می‌کند. به‌علاوه، تمرین‌هایی ارائه می‌دهد که به شما کمک می‌کند گستره‌ی صدایی خود را با آزاد کردن صدایتان وسیع‌تر کنید. این برنامه همچنین آزمون‌هایی برای امتحان‌های موسیقی شما در نظر گرفته است.

Tiny Piano

این برنامه مانند همان اپلیکیشن Guitar Hero است که مخصوص آموزش گیتار است و حتی از لحاظ آموزشی از آن اصولی‌تر است. تاینی پیانو برای افراد مشتاق نوازندگی پیانو، نقطه‌ی شروع خوب و سرگرم‌کننده‌ای است. این برنامه شما را قادر به کنترل زمان‌بندی می‌سازد. و به این ترتیب می‌توانید سرعت نوازندگی خود را انتخاب کنید. در تاینی‌پیانو دسترسی به بیش از چهارصد ترانه نیز برای شما رایگان است و بنابراین به قدر کافی چیزهای تازه در اختیارتان می‌گذارد.

Easy Music

در این اپلیکیشن، گروه هدف، کودکان هستند اما به‌طور کلی افراد در سنین مختلف می‌توانند از آن به‌عنوان نقطه‌ی شروع یادگیری خود استفاده کنند. این برنامه به تشخیص زیروبمی، نت‌ها ریتم و ملودی کمک می‌کند و همزمان برنامه‌ای مفرح است. این اپلیکیشن با وجود آن که معمولی است اما به شما در فهم بعضی نکات تئوری موسیقی کمک شایانی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.